18.3 ve čtvrtek v 17h Velikonoční pečení se společností pro bezlepkovou dietu celiak.cz

Péct se bude ve virtuálním prostředí a kurz je určen pro členy společnosti, už ted je potřeba si rezervovat svoje místo. Kurz je zdarma pro členy a v omezeném množství lidí. Péct budeme beránka, frgále a koláčky. Při vysílání bude prostor na dotazy.

22.3 v pondělí v 17h se uskuteční velikonoční pečení s celiaklubem Východní Čechy velikonoční pečení ve virtuálním prostředí pro členy klubu. Je potřeba si rezervoat svoje místo, opět bude prostor na dotazy. Péct budeme frgále, koláčky a vánočku. info@celiaklub.cz

24.3 středa v 17h se uskuteční velikonoční pečení s Klubem celiakie pro Ostravua Moravskoslezský kraj ve virtuálním prostředí pro členy klubu. Je potřeba si rezervovat svoje místo na klubcelostrava@seznam.cz , opět bude prostor pro dotazy. Péct budeme vánočku a velikonoční pletence. Kurz je pro členy zdarma.

26.3. pátek v 17h se uskuteční velikonoční pečení s klubem jihočeských celiaků ve virtuálním prostředí pro členy klubu. Je potřeba si rezervovat svoje místo a přihlásit se na webu jihočeských celiaků. Opět bude prostor pro dotazy. Budeme péct mazanec a beránka.

31.3 středa v 17h se uskuteční velikonoční pečení s klubem celiakie Brno ve virtuálním prostředí pro členy klubu. Je potřeba si rezervovat svoje místo na m.houskova@klubceliakie.cz pro členy je kurz pečení Zdarma. Budeme péct Velikonoční pletence, frgále a koláčky. Bude prostor i na otázky.